HUSET

Välkomna till ett modernt hus med det lilla extra som speglar sig under hela vistelsen. Huset är byggt i dansk stil.

Boytan på ca 110 kvm är fördelad på två plan där bottenplan erbjuder den välkomnande hallen där vi direkt kommer in i köket med öppen planlösning. Här sparar diskmaskinen på viktiga semestertimmar! Planlösningen tar oss till vardagsrummet där vi njuter av den härliga utsikten mot sjön genom stora fönsterpartier. Njut av sena kvällar vid kaminen. Precis utanför kommer vi ut till det stora trädäcket som bjuder på utsikt mot sjön från alla sidor.
Bottenplan erbjuder även 2 sovrum därav ett är med en dubbelsäng (160cmx200cm) och det andra 2 enkelsängar (2x 80cmx200cm). Här finns också ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin.

Från vardagsrummet tar vi oss ner till suterrängplan där vi finner ytterligare ett sovrum där vi har en dubbelsäng (160cmx200cm) samt en walk-in closet med bra förvaring. Från detta plan finns en egen utgång till trädgården med en egen liten uteplats.

Det är förbjudet att röka samt att ha med husdjur.

Uthyres ej till ungdomsgrupper.

Skulle det kunna vara intressant med ett hus i närheten av Ystad? Kolla gärna på www.hejiskane.com

Kök / Vardagsrum

Terrass / uteplats

Sovrummen

Badrummet

OMGIVNINGEN

Huset är beläget mindre än 150m från Vemmentorpsjön och ca. 8 km från Örkelljunga. I omgivningen finns flera liknande hus som dels används som fritidshus men också permanentboende. Vid huset njuter du av en unik miljö som bjuder in till långa promenader eller varför inte en avkopplande tur på sjön? Givetvis har ni tillgång till husets båt under er vistelse för att sätta guldkant på vardagen - säsongberoende. För den som gillar att fiska finns utmärkta möjligheter vid köp av ett fiskekort.

Det finns flera badplatser i närheten.


För att handla åker man närmst till Örkelljunga.

Woodlands 27-håls golfbana ligger bara en ca. 20min bilfärd ifrån.
Som tips på utflykter kan vi rekommendera bland annat Båstad (som är känt för tennisturneringen Swedish Open), Helsingborg, Halmstad, Hallands- och Söderåsens naturreservat, ön Ven, klipporna i Mölle, Kullaberg (grottvadnring och tumlaresafari), en tur med färjan till Helsingör i Danmark, Upzone äventyrspark samt Ängelholm.
Dessutom är det nära till Vallåsen - där finns under sommarsäsongen en BikePark, under vintersäsongen är det ett populärt område för skidåkning.
På Kungsbygget Äventyrspark erbjuds t.ex. sommarrodel, zipline, klättring, m.m.

Missa inte naturreservatet "Hovs Hallar"!

Speciell till Påsk:

Konstrunda i Skåne! ( Konstfestival: konstnärer visar upp sitt skapande)